حجت الاسلام عادلی در گفت و گو با سرویس استان های مرکز خبر حوزه، اظهار داشت: گیلان با داشتن 940 بقعه متبرکه، جایگاه سوم کشوری را در این زمینه به خود اختصاص داده است.
مدیر کل اوقاف و امور خیریه گیلان وجود قبور امام زادگان و سادات جلیل القدر را در سطح استان عامل بسیار مهمی در افزایش اعتقادات مذهبی مردمان این منطقه عنوان کرد و افزود: مردم گیلان به واسطه وجود همین بقاع متبرکه است که به استان ولایت مدار در کشور معروف و شاخص است.
وی با بیان اینکه ادره اوقاف و امور خیریه گیلان بقاع متبرکه را در استان به سه سطح شهرستانی، استانی و کشوری تقسیم بندی کرده است، افزود: ما در سطح ملی از ده امام زاده معروف برخورداریم.
حجت الاسلام عادلی، معنویت بقاع متبرکه را جذابیت اصلی این مکان ها عنوان کرد و گفت: حدود 300 بقعه متبرکه استان در حال ساخت و ساز یا تعمیر و مرمت و زیبا سازی هستند که در کنار این ساخت و ساز کارهای فرهنگی زیادی در بقاع متبرکه انجام می شود.
وی در پایان با اشاره به اینکه نظارت دقیقی از سوی اداره اوقاف و امور خیریه گیلان بر روی نذورات بقاع متبرکه سطح استان انجام می شود، افزود: طبق دستور نماینده ولی فقیه در سازمان اوقاف کشور، صد درصد نذورات بقاع متبرکه باید در خود بقاع مصرف شود که البته از این مقدار 20 درصد بابت انجام کارهای فرهنگی بقاع متبرکه هزینه می شود.
* آشنایی بانوان طلبه دماوند با روش تحقیق
برنامههای مدرسه علمیه حضرت معصومه(س) دماوند در بخشهای مختلف در حال پیگیری است و یکی از این برنامهها، برگزاری دورههای علمی، کارگاههای علمی و تخصصی با موضوعات مختلف است که با هدف دانش افزایی و افزایش مهارتهای تحصیلی و تبلیغی ویژه خواهران طلبه در این شهرستان انجام میشود.
معاون پژوهشی مدرسه علمیه حضرت معصومه(س) دماوند با اشاره به برگزاری کارگاه آموزشی روشها و فنون تحقیق در این مدرسه علمیه، تصریح کرد: این کارگاه با حضور دکتر روحی استاد حوزه و دانشگاه در جمع طلاب و فارغ التحصیلان این مدرسه علمیه تشکیل شد.
بر اساس گزارش روابط عمومی حوزههای علمیه خواهران، وی با ارایه توضیحاتی پیرامون موضوع و ساختار مقاله، پایان نامه و نحوه نگارش آنها، طرح اجمالی و تفصیلی و بررسی طرحها و پژوهشهای طلاب به معرفی نرم افزارهای پر کاربرد منابع اسلامی شیعه و سنی پرداخت.